Kommende Inspirationsdage Kommende Inspirationsdage

Kommende InspirationsdageDatabeskyttelsesforordningens rolle i IT-organisationen


Tid: Konferencen afholdes den 16. november 2017 fra kl. 15:00 - 18:00
Sted: Advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, Axeltorv 2, København
Kontakt: Caspar Miller, itSMF Danmark

Danske IT-Advokater og itSMF Danmark holder en tre timers konference om Databeskyttelsesforordningens rolle i IT-organisationen.

Keynote speaker bliver Peter Scheuer, tidligere ISS, og director Kim Bahir Andersen, Itadel (tidligere Tdc Hosting). Der kommer også juridiske indlæg om koblingen mellem databehandleraftaler og Databeskyttelsesforordningen.

Arrangementet er gratis.

Program:

Kl. 15:00
– Velkomst ved Partner Tue Goldschmieding, Danske IT-Advokater

Kl. 15:05 – Juridisk Indlæg om Databehandleraftalen og koblingen til Databeskyttelsesforordningen ved advokat Henrik Mansfeldt Witt, Integra Advokater og advokat Pia Mondrup, Gorrissen Federspiel, der er medlem af arbejdsgruppen bag D17.

Kl. 15:20 – Keynote: Peter Scheuer, tidligere North European CIO i ISS Services, deler sine erfaringer med at indføre bedre beskyttelse af persondata i store virksomheder. Perspektivet er, hvordan han som IT-direktør ser en simplificeringsproces der skaber bedre data transparens, og en proces, der fører til opbygningen af en operating model, som adresserer GDPR Risk Management and compliance.

Kl. 16:00 – Åben debat

Kl. 16:15 – Pause

Kl. 16:30 – Director, Kim Bahir Andersen, Itadel (tidligere TDC Hosting) designer de it-services, der understøtter it-drift for eksterne kunder og som både behandler og opbevarer data. Kim Bahir Andersen taler om databeskyttelsesforordningen som leverandør.

Kl. 17:10 – åben debat

Kl. 17:25 – Afslutning om Databehandleraftaler og Databeskyttelsesforordningen og det videre arbejde med D17 ved repræsentant for arbejdsgruppen Partner Kim G. Hansen, Danske IT-Advokater.

Kl. 17:35 – Small talk og forfriskninger

Kl. 18:00 – Afslutning

Målgruppe: Alle med interesse for IT, IT-organisation forstået som mennesker, processer og teknologi, samt interesse for serviceleverancer og beskyttelse af persondata, og juridiske forhold om GDPR.

Tilmelding til arrangementet skal ske til Christina Stage på cst@danskeadvokater.dk

Tilmeldingsfrist 14. november.

På arrangørernes vegne

Tue Goldschmieding, Danske IT-Advokater, Kim G. Hansen, Danske IT-Advokater, Caspar Miller, itSMF Danmark

kalender