call for speakers call for speakers

CALL FOR SPEAKERS
Du har nu chancen for at byde ind med idéer og indlæg til programmet for itSMF og DANSK IT’s årlige IT Service Management konference, der afholdes d. 28.- 29. oktober 2015.

Temaet for konferencen er Transforming IT. Målet for konferencen er at give deltagerne et indblik i, hvad der rører sig på IT Service Management området lige nu, og hvad vi kan forvente at fremtiden byder på. Der vil både være fokus på de teknologier, processer og kompetencer der ændres og opstår, i takt med den rivende udvikling og den betydning det har for roller og ansvar inden for IT Service Management.

Interessen for ITSM er stadigt stigende. Der er fokus på hele livscyklussen for it-services. Fra strategisk beslutning til udvikling, drift og nedlukning. Forholdet mellem forretning og IT og leverandør er mere målrettet end før. Det betyder at både de, der arbejder på business siden, og IT siden vil være i stand til at finde noget nyttigt på konferencen.

Konferencen er mødested for IT Service Management interessenter i Danmark og har også international deltagelse. Konferencens ambition er at byde på et mix af internationale keynotes, casebaserede indlæg og hands-on workshops.

Du kan selv byde ind ved at foreslå emner, som du selv har arbejdet med og godt kunne tænke dig at dele ved et indlæg. Eller byde ind med gode idéer til et emne eller en oplægsholder, som du ønsker at se på konferencen.

Kom med dit bud og vær med til at sætte dit aftryk på konferencen 2015. Send en kort beskrivelse af dit forslag til konference@itsmf.dk.

Proces:
itSMF og DANSK IT udarbejder programmet og udvælger de indkomne forslag på baggrund af emnets indhold, aktualitet og relevans.
Vi glæder os til at høre dine forslag.

Deadline for forslag senest den 15. april 2015

Spørgsmål og kommentarer sendes til konference@itsmf.dk 

.