it  Asset Management it  Asset Management

IT Asset Management


Konference i maj

Den 5.-7. maj slår ITAMOrg dørene op til den første internationale IT Asset Management konference i København. Som itSMF medlem har du mulighed for at deltage i konferencen til en fordelagtig medlemspris.

Konferencen tager afsæt i ITAMorg’s mission om at fremme uddannelse, videndeling og erfarings-udveksling inden for IT Asset Management. Med et program spækket med ekspertindlæg, workshops og produktdemonstrationer stilles skarpt på de udfordringer og best practices, der kendetegner IT Asset Management i dag.

Konferencen byder på syv faglige spor inden for de vigtigste IT Asset områder:

Software · Hardware & Mobile · Services & Cloud · Sourcing · People & Information · Security · Management

I løbet af de tre dage får deltagerne input til at håndtere de problemstillinger, der opstår i en hverdag med IT Asset Management og de får indblik i de nyeste tendenser, løsningsmodeller og arbejdsprocesser, der kan løfte IT Asset Management op på et strategisk niveau i en virksomhed.

ITAM på alle niveauer i fødekæden
Konferencen sætter fokus på sammenhængen mellem de forskellige ITAM discipliner og på de processer, der kan sikre, at forretningsværdi, effektivitet og sikkerhed går op i en højere enhed.
Konferencen henvender sig derfor til alle, der arbejder med IT Asset Management, hvad enten det er i Service Desk, som hardware eller mobile ansvarlig, SAM Manager, eller i finans- eller indkøbsafdelingen.

For CxO’er tilbydes en særlig en-dags conference-within-the-conference, hvor omdrejningspunktet er de strategiske processer, risikoområder og optimeringsmuligheder, der relaterer sig til IT Asset Management på ledelsesniveau. Her vil der være rig mulighed for at netværke og diskutere de nyeste ITAM tendenser og udfordringer fra et CxO perspektiv.IT Asset Management i et komplekst IT miljø
Jan Øberg er en af stifterne af ITAMOrg. Han har tidligere været med til etablere itSMF i Danmark og ligeledes bidraget til at indføre ITIL proces rammeværket herhjemme. Han slår nu også på tromme for en standardisering inden for IT Asset Management, hvor der er behov for fælles standarder både på kunde- og leverandørsiden.

Virksomhederne udfordres i stigende grad af et kompleks IT miljø, hvor licenshåndtering, Cloud Services, BYOD og Mobile Security kræver en stram strategisk styring for at minimere risici og øge virksomhedernes konkurrenceevne, siger Jan Øberg, og uddyber:

”IT organisationer bruger i dag alt for meget tid på at skabe sig overblik over f.eks. software og dokumentation i forbindelse med en audit. Ved at arbejde med standardiserede styrings- og kontrolprocesser, kan de bruge den tid langt mere fornuftigt i forretningen, f.eks. på kunderne”.
Få nye perspektiver på din ITAM strategi

Gennem mere end 50 forskellige indlæg fra eksperter og analytikere deles viden om værktøjer og best practices, der kan hjælpe virksomhederne med få succes med IT Asset Management. Et udpluk af konferencens mange spændende indlæg er:

• ITAM challenges in Cloud and mobility -Carsten Drewsen, A.P. Møller-Maersk
• SAM is dead long live SAM! – Dr. Jan Hachenberger, KPMG AG
• ICT Asset Disposal, Why ITAM is critical for winning the data protection battle - Steve Millings
• Asset Disposal & Information Security Alliance
• Asset and Contract Management - Viggo Spenner, Viks ApS
• Optimizing SAP, Oracle, IBM and Microsoft Licensing - James Benn, Flexera Software
• The Service Desk & Asset Management - David Wright, Service Desk Institute

Og med key notes som Business Driven Asset Management – Stanislav Pavlin, Vodafone gives der helt nye perspektiver på IT Asset Management.

The IT Asset Management Award
En særlig event på konferencen er ITAMOrg’s IT Asset Management Award. Prisen gives til en person, en organisation eller et initiativ, der har markeret sig ekstraordinært på IT Asset Management feltet.

Særligt for itSMF medlemmer
Som itSMF medlem får du her en god mulighed for at styrke dit faglige netværk og få indblik i de nyeste tendenser inden for IT Asset Manage-ment. ITAMOrg tilbyder alle itSMF-medlemmer adgang til konferencen på ITAMOrg medlems-vilkår. For deltagelse i de tre dage er prisen således 1.170 € (8.720 kr. red.)
Hvis du tilmelder dig før den 20. marts, får du yderligere 15 pct. rabat.

Samtidig har du mulighed for at blive en del af ITAMOrg’s pre-events, hvor du kan vælge mellem:

• Oracle Licensing Workshop – Richard Spithoven, B-Lay

• IT Asset Management Foundation Training - ITAMOrg


Som itSMF medlem tilbydes du også her en særpris med 50 pct. rabat på certificeringskurset i IT Asset Management Foundation. Prisen er således 540 € (4.025 kr. red.) ved samtidig deltagelse i konferencen.

Se mere om ITAM Foundation kursus her

Glæd dig til tre dage spækket med ekspert-indlæg, diskussionsgrupper, produktdemon-strationer, workshops og gode netværks-muligheder på et internationalt niveau!

ITAMOrg International ITAM Conference
Hvor: Crown Plaza Copenhagen
Hvornår: 5.-7. maj, kl. 8-15
Se mere her
Eller kontakt Tony Franke, ITAMOrg:
Tlf: (+45) 40 62 15 60 / Mail: tf@itamorg.com

Tilmelding for itSMF medlemmer klik her
Brug koderne:

ITSMFDK001 – 1 person
ITSMFDK002 – 2 personer
ITSMFDK003 – 3 personer
ITSMFDK004 – 4 personer.