Nyhedsbrev nr. 17 · August 2012


itSMF Konference 2012

SuperGros sparer 70 procent med cloud – og meget mere….

SuperGros har sparet 70 procent af de årlige driftsomkostninger til mailsystemer, kalendersystemer og officepakker ved at sende dem op i skyen. Inden de traf beslutningen havde de frie købmænds grossistvirksomhed gennemført 19 fusioner på 16 år. Derfor stod IT-chef Kristian Lilholm i foråret 2010 med 12 forskellige platforme inden for e-mail, kalendersystemer og kontorsystemer. I foråret 2011 implementerede de Microsoft Office 365 ved at migrere 3000 brugere over en weekend.

Læs mere


Læs om Region Hovedstaden, der blev valgt som årets projekt i 2011.Vi glæder os til endnu en god konference med mange deltagere – husk at sprede det gode rygte om itSMF konferencen, der i øvrigt har gratis adgang. (Deltagelse i middags arrangementet den 26. september koster 350 kr. som betales af deltagerne på selve aftenen).Business case eller forretningspoesi?

August 2012
Af Bo Svarre Nielsen


En god business case er for tiden det, som skal sikre, at vores projekter lykkes. Det skal nok være rigtigt. Akademiske artikler om business cases viser, at forskerne har taget tre områder under behandling: business casens indhold, anvendelse og ædruelighed/ bagklogskabens klare lys.


Læs mere


itSMF Danmark deltager i ISO standardisering

August 2012
Af Niels Dam, Kompetenceudviklingsudvalget


Over 200 repræsentanter fra hele verden deltog i det internationale standardiseringsmøde i Sydkorea. Der var folk fra USA, Kina, England, Frankrig, Polen, Canada, Australien, Korea, Japan, Polen, Danmark med videre.

Læs mere


itSMF laver tur til London – vil du med?

August 2012

Kunne du tænke dig at opleve en af de helt store itSMF konferencer?


Så er itSMF Danmark ved at planlægge en tur til itSMF UK's konference den 4. til 6. november 2012 i London med servicechef Jørgen Eriksen, København Universitet, som rejseleder.

Læs mere


SuperGros sender mailsystemer op i skyen

August 2012
Af Flemming Kjærsdam


19 fusioner på 16 år.

Sådan ser verdensbilledet ud for it-chef Kristian Lilholm, SuperGros, der for nyligt har erstattet 12 forskellige e-mail- og kalendersystemer med Microsoft Office 365. Eller sagt på anden måde er de nye e-mail og kalendersystemer blevet sendt op i skyen. Økonomisk set sparer SuperGros 70 procent om året på driften til mail- og kalendersystemer og har desuden opnået højere oppetider og nye grænseflader. Så fordelene ved cloud er åbenlyse.
Læs mere