Nyhedsbrev nr. 21 · Januar 2013


10 års jubilæum

Formanden starter med at fejre 10 års jubilæet
 
itSMF Danmark fylder 10 år. Ja, vi er allerede fyldt 10 år. Officielt er foreningen dannet 1. januar 2003, men den første generalforsamling blev først holdt senere på året.

Vi vil festligholde vores fødselsdag ved at kigge tilbage på de 10 år der er gået. Vi vil se på, hvem der var fødselshjælpere for foreningen i udlandet, hvem der sad i foreningens første bestyrelse, og hvilke aktiviteter der er blevet gennemført herunder vores mange konferencer. Det vil blandt andet ske i nyhedsbrevet i form af interviews og artikler.

Vi vil også fejre 10-året i forbindelse med konferencen 2013. Hvorledes det kommer til at ske, vil I se, når programmet lægges frem senere på året.

Og så kan vi jo passende bruge lejligheden til at tænke over, hvordan de næste 10 år skal forme sig.

I første omgang kan vi alle sige tillykke med fødselsdagen.

På vegne af itSMF Danmark
Michael Imhoff Nielsen
Formand

Læs mere


Sådan begyndte itSMF Danmark

Januar 2013

I år fylder itSMF 10 år. Det har vi tænkt os at fejre med en række artikler om foreningen. Om udviklingen inden for Service Management. Om Foreningens resultater.

Og allervigtigst: foreningens medlemmer. Om de første pionerer. Vi starter med begyndelsen. En af pionererne, medstifter af itSMF og foreningens første næstformand, Bo Svarre Nielsen lægger ud.


Læs mere



Har du behov for at skalere din service desk hurtigt og til markedets stærkeste pris?

ANNONCE

Nu tilbyder HP service desk-løsninger som SaaS. Kom, og hør mere på vores gratis seminar tirsdag d. 5. marts kl. 08.30.

Det nuværende økonomiske klima gør det nødvendigt for virksomheder at kunne føre en stram omkostningskontrol. Vi oplever, at flere ønsker at flytte deres omkostninger fra faste CAPEX til variable OPEX. Inden for IT er ét af midlerne til at bidrage til dette cloud baserede løsninger, eller Software-as-a-Service, SaaS. Men fordelen ved SaaS løsninger er ikke kun et spørgsmål om omkostninger. Det er time to market, og evnen til at kunne skalere hurtigt i forhold til forretningens efterspørgsel, der er afgørende. Det kan du nu med en ITSM-as-a-Service med HP Service Anywhere.

Læs mere


Månedens itSMF bog januar 2013.

Januar 2013
Af Michael Imhoff Nielsen, Publikationsudvalget


Publikationsudvalget har besluttet at lave en kort beskrivelse af en ny eller eksisterende bog i bogshoppen i hvert nyhedsbrev i 2013

I januar har vi valgt en ny bog med titlen ” Designing and Transforming IT Organizations” af Job ten Hagen fra Holland.Bogen er udgivet af TSO. Blandt reviewerne finder man Ulla Zeeberg fra itSMF Danmarks komptenceudviklingsudvalg.

Læs mere


Spændende Erfamøde med JP/Politikens Hus

Januar 2013
Af Flemming Kjærsdam


Det var et rigtig godt Erfamøde med JP/Politikens Hus, hvor 25 itSMF medlemmer deltog. De kom og hørte en veloplagt It-direktør Per Palmkvist Knudsen og Frank Stjerne, fortælle om udviklingen med en ”brændende platform” i 2007 og frem til i dag som en velsmurt og erfaren iI Service Management virksomhed.

Læs mere


itSMF sverige holder konference den 5. marts i malmø

Januar 2013

Vores svenske venner inviterer til konference


Vores venner fra itSMF Sverige Region Syd sender en speciel invitation til de danske medlemmer af itSMF om at deltage i den svenske forårskonference. Konferencen, som stiller spørgsmålet ”Vad har du i portföljen?” løber af stablen tirsdag den 5. marts 2013 klokken 9.00-16.00. Hvis du ønsker at tilmelde dig konferencen, skal du gøre opmærksom på, at du er medlem af itSMF Danmark – så får du det til vennepris.

Læs mere