Nyhedsbrev nr. 24 · April 2013


Fra forening til interesseorganisation af frivillige

April 2013
Af Flemming Kjærsdam


Efter Ib Guldager CSC trådte af som formand i november 2007, kom Niels H. Sejer Petersen fra FKIT til, og han har arbejdet i fem år som bestyrelsesformand for itSMF Danmark. Han husker stadig middagen, da bestyrelsen var samlet, og hvor han var den eneste ved bordet, som ikke vidste, at det var ham, der var foreningens nye formand. De smilede bredt til ham den aften.

Spøg til side. Niels H. Sejer Petersen havde siddet et år i itSMF bestyrelsen, inden han fik overdraget stafetten.
Hvordan var det?
Læs mere


DIT billede af Service Management...!

Eventudvalget har udskrevet en fotokonkurrence i forbindelse med årets itSMF konference. Udvalget har valgt temaet:

Et motiv der repræsenterer it Service Management

Der er frit spil. Du må gå I skufferne og finde et sjovt arkivbillede. Du kan også jage kollegerne med dit kamera og snappe et helt friskt 2013 billede af it Service Management.
Læs mereITIL leverer resultater i NaturErhvervsstyrelsen

April 2013
Af Bo Svarre Nielsen


itSMF Danmark fejrer 10-års jubilæum i år og i den anledning stiller vi både skarpt på foreningens arbejde og de faglige højdepunkter, der har været. It-afdelingerne har i mere end 10 år også arbejdet med Best Practise i form af ITIL. Og en af de opgaver, vi gerne påtager os i nyhedsbrevet, er at formidle virksomheders og organisationer erfaringer med ITIL. Hvad betyder ITIL og hvilke resultater skaber ITIL i hverdagen? Der kommer både ris og ros til ITIL. Hvad skal man tro?

Læs mere


1700 podcasts på verdens top

April 2013
Af Michael Imhoff Nielsen

Der har i en årrække kørt podcasts om it Service Management i henholdsvis USA, England og Antipodean. Antipodean dækker over Australien og New Zealand. Sidste år var vi en lille gruppe mennesker, som satte os sammen for at lave en nordisk udgave. Efter lidt snak frem og tilbage blev vi enige om, at vores podcast skulle hedde ”Top Of the World” – i daglig tale TOW.

Læs mere


Månedens bog april 2013

April 2013
Af Christina G. Kruse
og Niels Skytte Christensen

I april har vi valgt denne bog:

How to Measure Anything: Finding the Value of “Intangibles” in Business (2nd Edition). Af Douglas W Hubbard


Skal man måle hvad man kan eller måle hvad man bør?

Læs mere


Topmøde

April 2013

Foreningens daværende formand Niels H. Sejer Petersen, FKIT, og næstformand Michael Imhoff Nielsen, IBM, taget i et koncentreret øjeblik på itSMF eEfterårskonferencen 2010 på Axeltorv. Der er siden sket et skifte. Niels H. Sejer Petersen er trådt af som formand, og Michael Imhoff Nielsen har afløst ham. Det er således et foto af den fjerde og femte formand i itSMF Danmark.

Det er et ægte jubilæumsbillede.
Tillykke med de 10 år.