Nyhedsbrev nr. 25 · Juni 2013


Jubilæumskonference

En rejse i tid gennem 20 år

Af Flemming Kjærsdam
Juni 2013

Jubilæumskonferencen bliver en rejse, der i tid strækker sig over 20 år. Ganske vist fylder itSMF Danmark 10 år, men indlægsholderne vil tage deltagerne med ud på en rejse, der både kigger tilbage til dengang foreningen blev dannet, gør status på nutiden, men som også vil kigge fremad. Alt i alt en rejse i tid der tegner et billede af udviklingen gennem cirka 20 år.

Mottoet for konferencen den 25. og 26. september 2013 bliver


”hurtigere, højere og stærkere”.                                                      Læs Mere

Se programsammensætningen her

Vi åbner for tilmelding i ConferenceManager den. 1. juli, medlemmerne vil modtage en mail herom og det vil blive annonceret på www.itsmf.dk.
ITIL solgt

Peter Hepworth er ny mand i spidsen for Best Management Practice

Af Flemming Kjærsdam
Juni 2013


Om 13 dage tiltræder Peter Hepworth som administrerende direktør for det nye joint venture mellem Cabinet Office og Capita. Han bliver dermed sat i spidsen for at drive Best Management Practice porteføljen, som blandt andet omfatter ITIL og PRINCE2 og de offentlige standarder fra den engelske regering.
Læs mereGlobal status for ISO19770 - IT Software Asset Management

Af Jan Øberg, Kompetenceudviklingsudvalget
Juni 2013


Årets ISO plenarmøde er netop blevet afholdt i Montreal i Canada. Som sædvanlig mange aktiviteter og engagerede deltagere, hvor der blev udvekslet synspunkter på tværs af nationaliteter – meget givende og inspirerende.

Læs mere


24 deltagere på WG21 mødet

Af Jan Øberg, Kompetenceudviklingsudvalget
Juni 2013


På dette års første møde var der 24 deltagere i WG21 arbejdsgruppen. De repræsenterende følgende lande: Canada, Kina, Tyskland, Irland, Japan, Svejts, Polen, England, USA og Danmark.

Læs mere


Månedens bog juni 2013

”The Start of Something Big”

Af Michael Imhoff
Juni 2013

Månedens bog for juni er helt speciel. Af to grunde. Dels fordi den er gratis og dels fordi den bygger på indlæg fra en række af vores koryfæer i itSMF.

Læs mere


Deltag i undersøgelse om Software Asset Management

Af Jan Øberg, Kompetenceudviklingsudvalget
Juni 2013

ISO gennemfører en undersøgelse om "Emerging Software Asset Management (SAM) Standard Requirements."

Det tager mellem 5 og 10 minutter at besvare spørgsmålene. Undersøgelsen sker i forlængelse af ISO/IEC SC7/WG21 mødet i Korea i efteråret 2012. Hvis du gerne vil være med til at påvirke resultatet, så tøv ikke med at udfylde spørgeskemaet.

Læs mere