Nyhedsbrev nr. 28 · November 2013


Den Blå Planet

itSMF Nyhedsbrev tager en tur ud i Danmark og beretter om ”anderledes” virksomheder og de IT udfordringer der skal håndteres her. Kender du til en virksomhed der har udfordringer ud over det sædvanlige hører vi meget gerne fra dig – TIP EN VIRKSOMHED.

Den første artikel er fra det nye akvarium i Kastrup ”Den Blå Planet”.

Redaktionen


Foto: Christiane Helsted Juul.

Læs mere

De Elendige brugere

November 2013
Af Bo Svarre Nielsen

Det er i hvert fald ikke it-afdelingen det er galt med. Det er it-brugerne, der er elendige og som generer it-afdelingen. Hvis du ikke tror på det, så læs her.

Læs mere


Store forandringer på vej i it-organisationerne

November 2013
Af Flemming Kjærsdam


Teknologien vil få stor betydning for de forandringer, der kommer i it-organisationer. ”Både for den enkelte it-organisation og den enkelte medarbejder og den danske it-arbejdskraft,” siger Chefarkitekt for Outsourcing Jørgen Floes, IBM Nordic.

Læs mere


itSMF Danmark tager temperaturen

itSMF Danmark vil gennemføre undersøgelser blandt foreningens medlemmer.

Bestyrelsen har besluttet at starte denne nye aktivitet i løbet af vinterhalvåret. Hvis der er medlemmer, som har gode ideer til emner, som de godt kunne tænke sig at få nærmere belyst i en undersøgelse, så send gerne forslag ind til bestyrelsen.

Spørgsmålene vil blive præsenteret itSMFs medlemmer pr mail og resultaterne blive offentliggjort i nyhedsbreve og på foreningens hjemmeside www.itsmf.dk

Læs mere


En tidlig julegave til dig

November 2013
Af Christina Kruse og Niels Skytte Christensen


Publikationsudvalget etablerer link bibliotek

Savner du nogen gange gode inspirationskilder til nyheder, 'forskning' og praktisk udlevelse af Service Management? Hvilke sites og blogs giver dig viden og indsigt på området?

Publikationsudvalget og andre frivillige i itSMF er påbegyndt indsamlingen af kilder til solid viden om Service Management.

Læs mere


Ny bestyrelse på plads i itSMF Danmark

Ny bestyrelse på plads i itSMF Danmark

Efter generalforsamlingen den 25. september 2013 blev medlemmerne til bestyrelsen i itSMf Danmark valgt. Bestyrelsen har siden konstitueret sig på et møde i begyndelsen af oktober og på det seneste bestyrelsesmøde den 8. november er opgaveporteføljen blevet fordelt.

Vi vedhæfter portfolio dokumentet hvor navn og kontaktoplysninger på bestyrelsens medlemmer fremgår, samt angivet hvilke opgaver hver især varetager.