Nyhedsbrev nr. 33 · September 2014


De tidlige fugle sparer 1500 kr. på konferencen

September 2014

Det betaler sig at være tidligt ude. Der er 1500 kr. at spare på efterårskonferencen, hvis du tilmelder dig senest den 15. september 2014. Early Bird ved tilmelding til efterårskonferencen den 29. og 30. oktober 2014. Tilmeld dig herPraktiske informationer om konferencen

Generalforsamling: Der afholdes generalforsamling fra kl. 8.45 - 9.40 torsdag den 30. oktober 2014 – altså på konferencens anden dag. Der udsendes ifølge vedtægterne en selvstændig indkaldelse til alle medlemmer via e-mail.

Parkeringsforhold: Der er gratis parkering ved hotellet


Læs mereProfessor Niels Bjørn-Andersen, CBS: "Der er ikke noget, der ikke kan sources"

September 2014
Af Flemming Kjærsdam


”Alt kan i princippet sources og alt kan i princippet blive konkurrenceudsat. Det er grundvilkårene for danske virksomheder i en global verden. Til gengæld vil management af IT og udnyttelse af de nye teknologier fortsat være et kæmpe område, hvor danske virksomheder stadig har noget at byde ind med”.

Det siger professor Niels Bjørn-Andersen, CBS.

Læs mere


Det nye IT og fremtiden for Service Management

September 2014
Af Flemming Kjærsdam


IT Service Management entusiasten, Kaimar Karu, der er ansvarlig for ITSM hos AXELOS Global Best Practice, som ejer rettighederne til ITIL, kommer som hovedtaler på den danske efterårskonference om fremtiden for IT Service Management. Det er et emne, som nyhedsbrevet har fulgt i det seneste år. Men vi har opvarmning – inden efterårskonferencen – fået et interview med ham, der om nogen sidder med nøglen til fremtiden for Service Management og ITIL.

Hvordan ser du på fremtiden for ITIL og DevOps i generelle termer?

Læs mere


Tager Service Management hånd om de reelle problemer?

September 2014
Af Bo Svarre Nielsen


Nye teknologier og muligheder inden for IT har på få år flyttet betydelige mængder opgaver og beslutninger fra it-afdelingen og over i forretningen. Cloudløsninger fra leverandører som Software as a Services, SaaS, eller Business Proces as a Service, BPass, har gjort det muligt for afdelingerne at købe IT helt uden om it-afdelingen. Konsulenthuse som Gartner og Deloitte skønner således, at et sted mellem 60 og 80 pct. af alle it-investeringer i dag foregår helt uden om den traditionelle it-afdeling og omgår dermed de principper i Service Management, som vi har arbejdet efter de seneste mange år.

Læs mere


Appen til dig, der gerne vil nå det hele

September 2014
Af Flemming Kjærsdam


itSMF Danmark tager et nyt skridt ind i den papirløse tidsalder ved at have udviklet en ny app, som findes til de mest udbredte styresystemer på smartphones og tablets. Appen virker som et elektronisk konferencekatalog, hvor det er muligt at holde sig ajour med det hele på efterårskonferencen – også de foredrag, du ikke selv deltager i. Du kan skrive artikler, uploade billeder og holde styr på dine kollegaer, og dele alle informationer, som du ønsker at dele i dit netværk. På den måde gør appen konferencen til en organisme fuld af liv.

Læs mere


Konkurrence app til efterårskonferencen

itSMF Danmark udskriver en ny konkurrence om brugen af den nye mobile app, som forventes at give konferencen Racing to the Sky, et ekstra skub. De deltagere, som er de flittigste brugere af appen, vil optjene point på konferencen og dermed kunne vinde pæne præmier udloddet af Eventudvalget itSMF Danmark, som er ansvarlige for konferencen.

Lær mere


itSMF søger frivillige og bestyrelsesmedlemmer

September 2014
Af formand Michael Imhoff Nielsen, itSMF Danmark


I forbindelse med efterårskonferencen den 29. og 30. oktober holder vi holder vi også generalforsamling. Det bliver i år torsdag den 30. oktober som det første punkt på konferencens anden dag.

Læs mere


Månedens bog september 2014

September 2014
Af Christian F. Nissen, Publikationsudvalget


Titel: "The Phoenix Project: A Novel about IT, DevOps, and Helping Your Business Win"

Forfatter: Gene Kim, Kevin Behr og George Spafford

Antal sider: 345. Fås som e-bog (Kindle), hardcover og paperback

Udgivet: 2013


Læs mere


Konference appen er på vej..