Nyhedsbrev nr. 38 · Marts 2015


Bogen it-praktikerne har savnet

Marts 2015
Af Flemming Kjærsdam


Han fik hul på bylden på et fire ugers kursus i Nuuk. Forretningsudvikler Søren Riis-Vestergaard, Westergaard, underviste i Service Management i Grønland. I stedet for at gå i byen efter endt undervisning, trak han sig tilbage på sit hotelværelse – og skrev. Halvanden time hver dag. Da han vendte hjem til Danmark, lå der tre færdigskrevne kapitler. Dem viste han til ejeren, Ole Westergaard:

”Det her er godt. Det skal vi udgive,” sagde Ole Westergaard.
Læs mereBoganmeldelse: ”ITIL i praksis – sådan”

Marts 2015
Af formand Michael Imhoff, itSMF Danmark


Titel: ITIL i praksis – sådan
ISBN: 978-87-997909-0-6
Forfatter: Søren Riis-Vestergaard
Udgiver: Westergaard A/S
Målgruppe: ITSM projekt styregruppe, ITSM projektleder, ITSM projekt deltagerer, ITSM praktikere.
Forudsætninger: Kendskab til ITIL

Læs mere


Pink15: Endnu en lyserød på opleveren – nu med krapgul kvælerslange

Marts 2015
Af Per Thønnings & Rikke Vogelsang


Når en og anden IT driftsmand (m/k) risikerer blodpropper i benene og søvnforstyrrelser i ugevis, så siger det sig selv, at det ikke er, fordi Pink Elephants årlige ITSM konference foregår i spillebulen Las Vegas. Det er heller ikke fordi konferencen ligger i februar, som traditionelt set er en ret røvsyg måned i DK, mens solen skinner klart og varmt over Nevada. Nix. Attraktionen er og bliver det varierede og sprængfyldte program med videndeling på tværs af brancher og discipliner, som igen i år havde fået omtrent 1500 ITSM praktiserende individer til at mødes på Bellagio til den 19. ITSM konference i Pink regi.

Læs mere


Rapport fra en ITSM kursist: Stof til eftertanke

Marts 2015
Af ITSM-kursist Rene Hansen


Rapport fra ITSM-kurset på ITU. En af de 17 kursister leverer stof til eftertanke.

Faget IT Service Management på ITU blev søsat dette forår, da der var nok tilmeldte denne gang. Vi er 17 kursister og to undervisere. I semesteret har vi undervisning hver 14. dag; skiftevis fredag og lørdag fra kl. 9-17. Mellem hver undervisning har vi en del stof, som skal gennemgås. Indtil videre består undervisningen af forelæsning og små gruppeopgaver.

Læs mere


Call For Speakers 2015


Læs mere


IT Asset Management

IT Asset Management
konference i maj


Den 5.-7. maj slår ITAMOrg dørene op til den første internationale IT Asset Management konference i København. Som itSMF medlem har du mulighed for at deltage i konferencen til en fordelagtig medlemspris.

Læs mere