Nyhedsbrev nr. 44 · December 2015


”Der er ingen, der vil vente på it-afdelingen”

 

December 2015

Af Flemming Kjærsdam

”Der er ikke nogen, der vil vente på it-afdelingen længere.” Det siger underdirektør Kim Bahir Andersen, TDC Hosting, som etablerer et nyt dubleret datacenter, der skal fungere som it-afdelingernes forlængede arm ud på markedet for at sikre hurtig adgang til services og forkorte nedetider ved driftsforstyrrelser.

De nye teknologier rammer markedet så hurtigt, at forretningens og brugernes krav til it-afdelingerne stiger, så det er svært for it-afdelingerne at følge med. Derfor oplever CIO´s i private virksomheder og i offentlige it-organisationer, at forretningschefer og linjechefer i stigende omfang køber nye it-enheder og services uden om it-afdelingen. De bruges i forbindelse med arbejdet, men it-afdelingen er ved at miste en del af kontrollen med, hvad der købes ind af IT.

Læs mere

Transforming IT konferencen får gode skudsmål

December 2015
Af Flemming Kjærsdam


 Transforming IT konferencen får gode bedømmelser med på vejen af de knapt 140 deltagere. I en brugerundersøgelse fra Dansk IT mener 94 pct. at konferencen levede op til forventningerne, og 68 pct. svarer ”meget god” og 32 pct. ”god/okay”, mens ingen svarer ”mindre god”. Det bliver nok ikke meget bedre.


 

Læs mere

 

itSMF og Dansk IT stopper samarbejdet om en fælles konference

December 2015
Af Flemming Kjærs


Samarbejdet om en fælles konference mellem Dansk IT og itSMF Danmark stopper.
 

De seneste to år har itSMF Danmark og Dansk IT samarbejdet om i fællesskab at gennemføre en årlig konference om IT Service Management. Det er nu et overstået kapitel. På det seneste bestyrelsesmøde i itSMF traf en enig bestyrelse den beslutning, at den ikke ønsker at samarbejde om den næste konference i 2016.
Læs mere

 

Suresh GP - en indisk iværksætter i Gamification

December 2015 

Af Flemming Kjærsdam


 Suresh GP en ny type forretningsmand. Suresh GP kan sagtens blive prototypen på fremtidens forretningsmand. Han leder en global koncern med bare to ansatte.

Suresh GP har haft sin løbebane i et internationalt forretningsmiljø i 14 år, heraf otte år i HP, inden han sammen med sin kone startede Taub Solutions, hvis formål er at flytte kundernes forretning med konsulentrådgivning og Gamification.

Læs mere

 

Service Management i bedste Mardi Gras stil

December 2015
Af Nelli Serifovski, NNIT og Thomas Fejfer, Sim4People/CFN People


Parader, masker, perlekæder og høj hornmusik dannede i november rammerne om en af de største events inden for IT Service Management. Konferencen FUSION15 blev i år afholdt i bedste Mardi Gras stil i New Orleans, Alabama.

Læs mere

 

Sæt kryds i kalenderen den 26. og . 27. oktober 2016