Nyhedsbrev nr. 51 · Oktober 2016


IBM åbner nyt kunde- og innovationscenter i København

 

Oktober 2016
Af Flemming Kjærsdam

 

IBM vil samle 250 talenter i et nyt lokalt kunde- og innovationscenter i København. De skal hjælpe kunderne med den digitale omstilling.
 

IBM Danmark har i de seneste 12 måneder tegnet nye kontrakter med ISS og Novo på toppen af de klassiske it- og serviceydelser. Det er disse – også i global sammenhæng - banebrydende aftaler kombineret med et massivt pres på innovation og digitalisering, der er en vigtig grund til, at IBM åbner et lokalt kunde- og innovationscenter (CIC) i Danmark.
 


Læs mereStadig billetter tilbage til årets itSMF konference
Oktober 2016
Eventudvalget


Årets itSMF konference løber af stabelen onsdag den 26. oktober og torsdag 27. oktober på Hotel Comwell i Roskilde. Hvis du endnu ikke har fået tilmeldt dig, kan det stadig nås. Ifølge arrangørerne er der stadig billetter til årets vigtigste Service Management begivenhed. Programmet byder på en række danske og internationale indlægsholdere, som opdaterer deltagerne om de nyeste trends og om fremtidens krav til digitale serviceleverancer.

Konference i itSMF Danmark er også et par festlige dage. Der bydes på middag, et stort dansegulv og underholdning af den magisk entertainer Henrik Svanekiær.

For de morgenduelige starter andendagen med et kondiløb langs med Roskilde Fjord.

Program og tilmelding her
 

Brunette deltager på konferencen i Roskilde

Oktober 2016

Af Flemming Kjærsdam

Bestyrelsesformand for itSMF International Shari Brunette deltager på itSMF Danmarks konference i Roskilde i denne uge. Hele bestyrelsen i itSMF International deltager på konferencen, da bestyrelsens årlige strategimøde er placeret i Danmark.

 

Læs mere

 

Konferenceappen er åbnet for deltagerne

itSMF Danmark har endnu engang opdateret sin app, så den er klar til IT Service Management konferencen 2016 ”Business as Usual?” I appen finder du programmet, talere, sponsorer og deltagere mm. App’en kan anvendes før, under og efter konferencen. Under konferencen kan du skrive indlæg, kommentere på andres indlæg samt få et overblik over dagens program. Du får også mulighed for at deltage i en konkurrence under konferencen via app’en.

Meld dig til idag så får du straks adgang til appen.

Program og tilmelding


 

Husk lige tandbørsten og løbeskoene..

For de morgenduelige, er der i år arrangeret et ITIL morgenløb. 5 km i det smukke landskab ved Roskilde Fjord er den helt rigtige optakt til dag 2 på konferencen.
 

Læs mere

 

Meld dig ind i itSMF - nu

Oktober 2016
Af Jens Nüchel Pedersen, Redaktionsudvalget


Bestyrelsen har lavet en undersøgelse blandt medlemmer i “itSMF Linkedin gruppen” og ligeledes talt de, der abonnerer på vores nyhedsbrev uden at være betalende medlemmer af itSMF. Opgørelsen viser, at der er 300 Service Management interesserede, der ikke er medlemmer af foreningen, men som på en eller anden led interesserer sig for foreningens aktiviteter.

Læs mere

 

itSMF KortNyt

Her finder du navnenyt, ledige job, info om udenlandske itSMF konferencer og events samt andre korte nyheder om ITSM professionen.

 

Læs mere

Building a service portfolio – Whitepaper med danske erfaringer

Nelli Serifovski fra NNIT A/S og Niels Skytte Christensen fra itSMF Danmarks publikationsudvalg har beskrevet NNIT’s implementering af Service Portfolio Management.

Læs mere