Nyhedsbrev nr. 55 · April 2017


CIO Peter Scheuer, ISS Facility Services A/S: “EU´s persondataforordning er nødvendig for at beskytte personfølsomme data”

April 2017
Af Flemming Kjærsdam

Mens mange private virksomheder mest opfatter EU´s persondataforordning som bøvl, kalder CIO Peter Scheuer, ISS Facility Services, den for ”en nødvendig lovgivning”. Det er noget, der rammer alle virksomheder – især it-organisationer. Det er ikke nyt at beskytte persondata, men lovgivningen bliver med den nye forordning strammet gevaldigt op.

”Det er yderst rimeligt, at virksomhederne behandler persondata mere seriøst. I takt med at der kommer mere interaktion på internettet mellem virksomheder og kunder, jo flere data kommer der i omløb. Derfor vil etik i omgangen med persondata, blive et stadigt større tema i de kommende år,” siger Peter Scheuer.

Læs mere

it driften bliver automatiseret de kommende år

April 2017
Af Flemming Kjærsdam


Digitaliseringen kører på fuld kraft i it-organisationer og virksomheder. Digitaliseringen har totalt ændret, hvordan organisationer interagerer med deres kunder. Kunderne får stadig bedre værktøjer i hænderne og stiller nye krav til virksomhedernes services. Der bliver lagt større pres på digital infrastruktur, processer, Service Design og Service Leverancer i virksomhedernes it-afdelinger.

Læs mere

 

Solid SIAM-konference i Leeds

April 2017
Af Caspar Miller


De fleste konferencer har som regel mere end et spor, og jeg har altid meget svært ved at vælge hvilke talere, som jeg helst vil høre. Alle oplæggene ser spændende ud, og det giver ofte også mulighed for at snakke lidt med nogle af de store kanoner.

SIAM-konferencen i Leeds i Nordengland i marts måned var ingen undtagelse.

Læs mere

 

SIAM® Foundation certificering

April 2017
Af Lise Dall Eriksen, BlueHat

BCS EXIN har nu frigivet eksamen og dermed certificering på SIAM® Foundation niveau.

Udvalget af tilbud på at tage denne eksamen er for nuværende forholdsvis begrænset, idet uddannelsen pt. kun tilbydes på europæisk plan i følgende formater:
• Klasseundervisning: BEI i Polen (BEI Krzysztof Politowicz i Partnerzy) 
• E-learning: ITSM Zone

Læs mere

 

Månedens bog: Service Integration and Management (SIAM)

April 2017
Af Lise Dall Eriksen, BlueHat P/S


Titel: Service Integration and Management (SIAM®) Foundation Body of Knowledge 
Forfattere: Claire Agutter, Scopism – herudover har en lang række videnspersoner fra Atos, Kinetic IT, Sopra Steria, ISG, Syniad IT, ITSM Value, TCS samt uafhængige konsulenter givet input til bogen. 
Målgruppe: Alle der ønsker en grundlæggende viden omkring SIAM® og eventuelt står over for en implementering af dette.
ISBN: 9789401801034 – eBook; 9789401801027 - Hardcopy
Udgiver: Scopism, EXIN og BCS
Sideantal: 239
Læs mere

 

Service Manager Dag 2017 på hollandsk