Nyhedsbrev nr. 59 · November 2017


ISO 27001-virksomheder høster effektiviseringsgevinster

November 2017
Af Flemming Kjærsdam

Selvom ISO 27001 standarden bliver købt med det formål at beskytte data, viser en undersøgelse Dansk Standard har gennemført blandt disse virksomheder, der arbejder med ISO 27001, at de efter noget tid, høster mærkbare effektiviseringsgevinster som en sideeffekt af dette.

Dansk Standard har gennemført en analyse blandt 115 danske virksomheder, som har indkøbt og arbejder med ISO 27001 standarden til informationssikkerhed. Resultatet af analysen er, at 75 pct. melder positivt tilbage vedrørende sikkerhed. Det bemærkelsesværdige er, når de har været i gang i noget tid med at anvende standarden i driften, opnår disse virksomheder mærkbare sidegevinster inden for effektivisering – 31 pct. - og bedre konkurrenceevne – 25 pct. Der er tale om sidegevinster.Læs mere

Vellykket konference om Service Integration

November 2017
Af Flemming Kjærsdam

En helt igennem vellykket konference om Service Integration og Service Management. Lige godt 100 deltagere melder om stort fagligt udbytte. itSMF Danmark har endnu en gang formået at hente kvalificerede oplægsholdere fra nær og fjern.

 

Læs mere

 

itSMF Danmark æresmedlem 2018

November 2017
Af Michael Imhoff Nielsen, næstformand itSMF International.


På itSMF konferencen uddelte itSMF, for anden gang et æresmedlemsskab. Bestyrelsen havde i år valgt Christian Nissen.

Læs mere

 

DevOps hader SLA’er – sandt eller falsk?

November 2017
Af John Jøhn-Andersen


Spørgsmålet var overskriften på Daniel Breston i Key Note præsentationen på itSMF konferencen. Svaret var – som jeg opfattede det – et rungende nej og ja.

Læs mere

 

IoT and Service Management

November 2017
Af Director, IT Management Stig Borchersen, Valcon


IoT er i voldsom vækst. Gartner vurderer, at antallet af forbundne enheder når 20,8 milliarder i 2020. Stigningen i anvendelsen af IoT vil være størst inden for den private sektor (Enterprise IoT = EIoT), som forventes at stå for 40 pct. af forbundne enheder med sensorer.
Læs mere

 

Kan man lære noget af at vende mønter?