Vi tager pulsen på Cybersikkerhed, AI og Service Management den 8. oktober 2024

Forum for Service Management:

Cybersikkerhed er et centralt emne i enhver IT-organisation eller for IT-ansvarlige. Det vil også være tilfældet på Forum for Service Management-konferencen, der afholdes på Blox i København den 8. oktober 2024.

Henning Mortensen, formand for Rådet for Informationssikkerhed, er keynote speaker. Han udtaler: “Danske virksomheder og myndigheder står over for mange nye sikkerhedskrav. Disse krav kommer fra EU med ny lovgivning som NIS2 om kritisk infrastruktur og AI-act, samt intern politik og ny teknologi som AI. Samarbejdspartnere forventer også, at virksomhederne overholder standarder og revisionserklæringer.”

Henning Mortensen fremhæver også, at trusselsbilledet ændrer sig hurtigt, især på grund af krigen mellem Rusland og Ukraine. “Sikkerhedsafdelinger skal derfor være mere agile end nogensinde før. Det er ikke længere tilstrækkeligt at kende teknologien; vi skal også forstå forretningsmiljøet, avancerede teknologier og kompliceret jura.”

I sit indlæg vil Henning Mortensen dele forslag til, hvordan man kan arbejde med compliance og opfylde de mange nye krav, samtidig med at organisationens behov understøttes.

På konferencen vil der også være fokus på AI og Tools, projektledelse og de nyeste trends inden for Service Management. Forum for Service Management vil i de kommende uger løbende offentliggøre informationer og opdateringer om konferencen den 8. oktober.